COUTURE COLLECTIE

Hoogwaardige bustes op maat gemaakt

De Couture collectie geeft de schoonheid van de natuur weer door het gebruik van natuurlijke materialen, warme tinten en doordachte oplossingen. De kwalitatieve afwerking en het oog voor detail van deze collectie is een eerbetoon aan de hoogtijdagen van de kleermakers. Deze charismatische collectie is van alle tijden en dus tijdloos. De mogelijkheden om uw display samen te stellen zijn onbeperkt en eindeloos.


Gepubliceerd : 24 april, 2023

De Couture collectie biedt een grote verscheidenheid aan met stof beklede torso’s en eigentijdse staanders. Alle bustes zijn gemaakt van hardschuim PU (inprikbaar) en op maat gemaakt om de ideale vorm van uw kledij te tonen. De opties zijn onbeperkt. Gaande van een zeer grote keuze aan stoffen en kleuren , tot verschillende modellen en kleuren van staanders. Voor een op maat gemaakte torso adviseren we u graag bij uw persoonlijke mix & match project.


AFGESTEMD VOLGENS UW WENSEN

De Couture Torso’s

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Kwalitatieve houten armen

Hout: een authentiek, geraffineerd en duurzaam materiaal. De schoonheid ligt in zijn eenvoud en puur natuur met zichtbare unieke nerven. De armen voor de bustes zijn uitsluitend gemaakt van het fijnste massieve FSC-gecertificeerde hout dat met zorg en vakmanschap is verwerkt. Een natuurproduct dat zijn exclusiviteit ontleent aan zijn puurheid. Een verwijderbare accessoire haak is inbegrepen voor mannelijke en vrouwelijke armen.


Combineer volgens uw stijl


Drie lichaamsmaten voor vrouwen


Perfectioneer uw buste


Verhef je modepresentaties met de tijdloze en charismatische Couture Collectie. Vervaardigd met natuurlijke materialen en oog voor detail, zijn onze hoogwaardige stoffen torso's en eigentijdse stands op maat gemaakt om perfect bij jouw kleding te passen. Met onbeperkte aanpassingsmogelijkheden, waaronder een state-of-the-art functie met houten armen, kun je een presentatie creëren die echt uniek is. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze op maat gemaakte torso-opties en laat je op maat gemaakte kleding als nooit tevoren zien.