EUROSHOP 2023

Ontdek de toekomst van visual merchandising op EuroShop!

Betreed de wereld van Best Mannequins op onze beursstand op de EuroShop beurs, waar we met trots twee baanbrekende mannequincollecties hebben gelanceerd en onze onuitputbare toewijding aan duurzaamheid hebben laten zien.


Gepubliceerd : 26 mei, 2023
 
 


Kunst en vakmanschap

Laat je onderdompelen in de kunstzinnigheid en vakmanschap van onze nieuwste collecties etalagepoppen. Ontworpen om de aandacht te trekken en creativiteit te inspireren, zijn deze modellen met de grootste zorg vervaardigd om jouw producten op de meest betoverende manier te presenteren. Met een focus op duurzaamheid zijn we trots om eco-vriendelijke materialen en productieprocessen aan te bieden die in lijn zijn met jouw ethische waarden. Wat onze aanwezigheid nog opmerkelijker maakt, is dat we onze adembenemende stand zelf in 3D hebben ontworpen. 

Concept

Ons creatieve team heeft onze hoofdstand volledig vanaf nul in 3D ontworpen.

Development

Met behulp van onze partners zijn we erin geslaagd om alle technische uitdagingen te overwinnen.

Restultaat

We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en bedanken alle bezoekers voor hun waardering.

Enthousiaste atmosfeer

De uitstekende keuze voor de mortex-afwerking van onze stand bood het perfecte decor voor waardevolle contacten. Vakprofessionals en enthousiastelingen werden aangetrokken door onze elegante en kenmerkende stand, waardoor er een levendige sfeer ontstond vol enthousiasme. We hadden het genoegen om onze innovatieve collecties, duurzame oplossingen en de eindeloze mogelijkheden van visual merchandising te bespreken met een diverse groep bezoekers. 

GAME ON!

Onze sportstand

Maar dat is niet alles... We hadden ook een aparte stand gewijd aan de sport sector. Op deze tweede beursstand werden mannequins en displays voor sport gepresenteerd. De bezoekers zagen een inspirerende beursstand waar fitness en mode samenkomen. Onze op sport gerichte mannequins promoten actieve levensstijlen aan consumenten.


LEES MEER

Als pioniers in de sector zijn we toegewijd aan het verleggen van grenzen en het stellen van nieuwe normen. Onze aanwezigheid op EuroShop stelde ons in staat om onze passie en expertise te delen en connecties te smeden die de toekomst van de retail zullen vormen. We zijn verheugd dat we de gelegenheid hebben gehad om in contact te treden met zoveel gelijkgestemde individuen die onze visie op duurzame en visual merchandising delen.

VOLGENDE ARTIKEL

Terugblik op een geweldig project in samenwerking met Balenciaga en Adidas. We hadden het voorrecht om de etalagepoppen te ontwerpen voor een zeer bijzondere etalage. Balenciaga had een unieke visie voor ogen, omdat ze wilden samenwerken met een transgender etalagepop en inspiratie wilden putten uit een rij mensen.