Nieuws & trends

Racks

Wist je dat ...

Geplaatst op 09/09/2019

de productie van designer customized rekken op volle toeren draait? En dat deze binnen ons bedrijf uitgevoerd wordt? Zo kunnen wij u ongelimiteerde mogelijkheden aanbieden.

Modefabriek_Zomer_2019

MODEFABRIEK ZOMER 2019

Geplaatst op 09/09/2019

Deze zomer had Best Mannequins een vernieuwende stand op de beurs Modefabriek te Amsterdam. Graag willen wij de vele bezoekers bedanken! Op naar een volgend succesverhaal.

werken bm render

Best Mannequins breidt uit !

Geplaatst op 14/01/2019

2019 start voor Best Mannequins alvast met een positief verhaal.
Zoals u weet hecht ons team veel waarde aan kwaliteit en service. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is dan ook flink gegroeid. Om u ondanks deze groei toch dezelfde persoonlijke service te kunnen garanderen, breidt ons team verder uit. Hiervoor werd reeds bijkomende kantoorruimte gerealiseerd. Maar ook extra showroom en opslagruimte dringt zich op. Wij zijn dan ook verheugd u te melden dat wij binnenkort starten met de uitbreiding van ons bedrijfsgebouw.
 

3D custom made_small

State-of-the-art tools ontwikkelen voor de visual merchandising

Geplaatst op 12/10/2017

Best Mannequins heeft als grootste doel en focus verschillende fashion merken te steunen en vooruit te denken voor hun winkelconcepten.
Dit maken we waar doro onze klanten state-of-the-art tools voor visual merchandising aan te reiken. Dus, het gaat allemaal om uw merk en uw concept, niet het onze.

3D technology_Small

3D technologie

Geplaatst op 02/10/2017

Volop aan het werk met de ontwikkeling van een nieuwe reeks state-of-the art etalagepoppen via 3D technologie.

 

 
 

foto02

Brand your store

Geplaatst op 28/10/2016

Een etalage is de eyecatcher van de winkel. Ze trekt de aandacht van de passant en vertaalt de winkelbeleving op een herkenbare manier. Een goed etalageconcept moet ook naadloos aansluiten op uw doelgroep.
Bent u op zoek naar een vernieuwend uitgewerkt concept waarbij uw identiteit gewaarborgd blijft? Nood aan custom-made advies?  Bij Best Mannequins vertalen wij uw merk-DNA naar een belevend en sales verhogend presentatieconcept.