Brand your store

foto02

 May BEST MANNEQUINS  brand  your store ? 

Een etalage is de eyecatcher van de winkel. Ze trekt de aandacht van de passant en vertaalt de winkelbeleving op een herkenbare manier. Een goed etalageconcept moet ook naadloos aansluiten op uw doelgroep.

Bent u op zoek naar een vernieuwend uitgewerkt concept waarbij uw identiteit gewaarborgd blijft? Nood aan custom-made advies?  Bij Best Mannequins vertalen wij uw merk-DNA naar een belevend en sales verhogend presentatieconcept.

De kracht van visual merchandising ...

Een VM-concept biedt een wisselende winkelsfeer, duidelijke routing en een overzichtelijke indeling. Het doel van VM is om met inspirerende tools de verkoop van artikelen te bevorderen. Kortom, alle elementen die invloed hebben op het kijk- en aankoopgedrag worden onder de loep genomen. En laat ons nu net in de ontwikkeling van deze tools heer en meester zijn.

Best Mannequins  biedt ook ondersteuning in visual merchandising (VM). Wij geven met de glimlach advies en brengen inspiratie bij het ontwikkelen van uw uniek winkelconcept. Door rekening te houden met de verschillende facetten van VM, zorgen wij ervoor dat klanten in uw winkel de ultieme shopervaring beleven. 


Creëer een unieke winkelbeleving door in te spelen op de zintuigen van de shopper. Verras en verleid. Trek de aandacht met een opvallende etalage. En trek dat gevoel door op de winkelvloer. Uw klanten blijven langer, kiezen liever en kopen graag. Maak van uw winkel een niet te missen 'place to be'! Want wist u dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer gebeurt? 


Best Mannequins : de stille kracht achter een sterk winkelconcept !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze trends nieuwsbrief vol inspiratie , introductie nieuwigheden en leuke aanbiedingen!