Onze D.N.A.

Wij ontwerpen en fabriceren betaalbare visual merchandising-producten voor de wereldwijde mode- en retailindustrie.

Het inspireren van onze klanten is ons handelsmerk, wat ons creatieve team het kloppende hart maakt van Best Mannequins. Hun missie is het scouten van internationale trends in de mode-industrie en ervoor zorgen dat onze collecties altijd een stap voor zijn op de markt.

Wij bedienen een ongelooflijk diverse klantenkring: van musea tot sportmerken, van high fashion tot werkkleding, van kleine boetiekjes om de hoek tot grote winkelketens door heel Europa.

BEST MANNEQUINS heeft de expertise om het BESTE uit jouw collecties naar voren te brengen.

 
 

ONS TEAM

Ontmoet de mensen achter de schermen...

Zahia

Key account manager

Sara

Key account manager

Gina

Internal Sales

Dirk

Warehouse operator

Véronique

Quality control

Geert

Warehouse operator

Johan

Sales Rep.  France

Ingrid

Key account manager

Corneel

Key account manager

Charliene

Warehouse Specialist

Evelyn

Accounting & Purchase

Eva

Purchase & Logistics

Andrei

Art Director

Vadzim

Sales Rep. Eastern Europe & Baltic States

Isaac

Product Development

Griet & Peter

General Management

Onze Hoofdvestiging

In 2019 hebben we onze hoofdvestiging uitgebreid in Wielsbeke, België. De keuze om te investeren op de huidige locatie was een logische beslissing, aangezien Wielsbeke een strategische locatie is in het hart van Europa, dicht bij zowel de grenzen van Nederland en Frankrijk, en slechts een uur rijden van de Noordzee, die België verbindt met het Verenigd Koninkrijk. Dit rechtvaardigt de beslissing om in deze locatie te investeren.

Grote opslagcapaciteit

Ons uitgebreide magazijn heeft nu de capaciteit om ongeveer 40.000 etalagepoppen en meer dan 12.000.000 kledinghangers op voorraad te houden. Met deze grote opslagcapaciteit helpen wij merken en winkelketens bij het ontwikkelen van hun verkooppunten in heel Europa.Naast het werken aan de opslagcapaciteit, hebben we ook een volledig barcodesysteem geïntegreerd om het orderpickproces te versnellen. Onze logistieke afdeling, organiseert en bewaakt uw zendingen van VM-producten om ervoor te zorgen dat ze op tijd op de gewenste bestemming aankomen. We verzenden wereldwijd en vrachtkosten worden gefactureerd tegen kostprijs. Dankzij onze jarenlange samenwerking en jaarlijkse volumes zijn we erin geslaagd betrouwbare logistieke partners tegen scherpe prijzen te contracteren.IN-HOUSE 3D LAB

Oneindige mogelijkheden

Het creëren van een nieuwe op maat ontworpen mannequin die past bij de stijl van jouw merk is nog nooit zo snel geweest. Binnen 3 dagen kunnen we jouw project vanuit de verbeelding naar productieklare staat brengen...


LEES MEER


Bij Best Mannequins is duurzaam denken meer dan zomaar een trend. Het is een benadering van zowel ons bedrijf als ons leven.


LEES MEER

ONTDEKKEN

Onze laatste verhalen

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.