NIEUWE LINGERIECOLLECTIE

Alles wat je kunt voorstellen is echt…

Deze collectie is gemaakt met de quote in gedachten: “lingerie moet niet alleen goed zijn, het moet ook perfect passen”. Ons creatieve team richtte zich op realistische en vloeiende lichaamsrondingen en dankzij onze samenwerkingen met bekende lingeriemerken hebben we de ‘savoir-faire’ in huis.


Gepubliceerd : 3 mei, 2023

Stel je voor dat perfectie werkelijkheid wordt

De poses vestigen op een subtiele manier de aandacht op uw producten en hebben de juiste afmetingen om meerdere lingeriemerken te tonen. Zowel de realistische rondingen van het lichaam als de zachte nude kleur vergemakkelijken de zelfidentificatie met de mannequins en verhogen het verlangen naar de getoonde lingerie. De zorgvuldig gebeeldhouwde poses zijn een getuigenis van de attitude en sensuele uitstraling van deze collectie. Ze geven uw etalage de kracht om een uniek statement te maken en zich te onderscheiden van de concurrentie.

Unieque houding...

DISCOVER

De poses van de imagine collectie

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Zelfvertrouwen...

Extra arm

Deze pose wordt aangeboden met een extra rechterarm voor meer veelzijdigheid in display optie. Verleidelijk en geheimzinnig of casual chic, deze positie zal een aanvulling zijn op elke etalage voor mode of lingerie.

Drie cupmaten…

B-CUP
C-CUP
D-CUP

Perfecte pasvorm voor mode

Iedereen is een maker

Breng uw merk-DNA nog sterker tot uiting door uw eigen op maat gemaakte etalagepop te maken. Best Mannequins heeft een in-house 3D SCAN & PRINT studio om al uw vragen te behandelen. Ons creatieve team zal met plezier uw ideeën omzetten in een state-of-the-art etalagepop. Tijdens het proces kunt u rekenen op onze uitstekende en proactieve service.

Kies uw stijl…

Deze collectie wordt geleverd in een flatterende nude kleur. Het semi abstracte hoofd in combinatie met de gewenste lichaamskleur maken het mogelijk om alle zintuigen van uw stijlvolle collecties te prikkelen.


#fashion #lingerie #sculpted


#seductive #confident




VOLGENDE ARTIKEL

Treed binnen in de wereld van stijlvolle etalagepoppen met de B Casual-collectie. Ontdek hoe deze prachtige etalagepoppen een blijvende indruk maken op uw klanten en uw winkel naar een hoger niveau tillen. Met de B Casual-collectie haalt u tijdloze elegantie en eigentijdse flair in huis. Elk detail is met zorg vervaardigd, van de realistische gezichtskenmerken tot de levensechte handen en voeten. Onze etalagepoppen zijn ware kunstwerken die uw collecties op de best mogelijke manier presenteren.