SECRET COLLECTIE

De best bewaarde geheimen zijn degene die je van binnenuit kracht geven.

Laat ons u voorstellen aan de vernieuwde Deauphine-collectie genaamd: GEHEIM. Ons creatieve team heeft sterk de nadruk gelegd op het creëren van levensechte en naadloze lichaamscontouren, en dankzij onze vruchtbare samenwerkingen met gerenommeerde lingerie merken, beschikken we over een interne expertise die ongeëvenaard is.


Gepubliceerd : 5 februari, 2024
THE
IS OUT

De gekozen poses zijn ontworpen om subtiel de aandacht te vestigen op uw producten, terwijl ze de ideale achtergrond bieden voor het presenteren van meerdere lingeriemerken. De authentieke lichaamsvormen en de zachte mix van een bronzen en gouden kleurenpalet met een metallic afwerking vergemakkelijken een sterk gevoel van zelfidentificatie met de paspoppen, waardoor het verlangen naar de getoonde lingerie wordt vergroot. 

DISCOVER

De volledige collectie

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Extra arm

Deze pose wordt aangeboden met een extra rechterarm voor meer veelzijdigheid in de weergavemogelijkheden. Verleidelijk en geheimzinnig of casual chique, deze positie zal elke etalage voor mode of lingerie aanvullen.


Drie cupmaten

B-CUP

C-CUP

D-CUP

Lingerie is het geheim


Ontdek de catalogus...

De gekozen poses zijn ontworpen om subtiel de aandacht te vestigen op uw producten, terwijl ze de ideale achtergrond bieden voor het presenteren van meerdere lingeriemerken.



Kies uw stijl

Het verbeteren van uw modieuze collecties is een multisensoriële ervaring die wordt bevorderd door de gekozen lichaamskleur. We hebben de mogelijkheid om alle paspoppen opnieuw te schilderen in elke door u gekozen kleur, waardoor ze veranderen in een canvas voor uw creatieve visie. 


#fashion #lingerie #sculpted


#seductive #confident


De zorgvuldig vervaardigde poses dienen als een getuigenis van de houding en sensualiteit die door deze collectie worden belichaamd. Ze geven uw etalage de kracht om een werkelijk onderscheidende verklaring af te leggen en te schitteren te midden van het competitieve landschap.

VOLGENDE ARTIKEL

Wat voor sport je ook beoefent, IN SHAPE presenteert het op een geweldige manier! Het is een collectie die zorgvuldig is vormgegeven en met passie is gemaakt voor het lichamelijke aspect. De gedetailleerde spierlijnen zijn gebaseerd op atleten in beweging en maken deze collectie ultrarealistisch en energiek, zonder de lichamen te overdrijven. Dankzij het brede scala aan disciplines vertegenwoordigt deze collectie elke sport en brengt je gepresenteerde collecties en etalages tot leven.