Shattered souls

Dennis Josef Meseg X Best Mannequins

Shattered souls in sea of silence: Een kunstinstallatie van Dennis Josef Meseg werpt licht op het stille lijden van mishandelde kinderen die rechtvaardigheid zoeken. 333 van onze kindvormige etalagepoppen, die onschuld symboliseren, staan tijdens Wereldjongerendag buiten de Dom van Keulen en dringen er in stilte op aan om het kwaad in onszelf onder ogen te zien.


Gepubliceerd : 29 september, 2023

Met zijn installatie "Shattered souls" beoogt kunstenaar Dennis Josef Meseg de wanhopige, stille kreten van mishandelde kinderen die rechtvaardigheid zoeken voor hun mishandelde zielen tot aan ieders voordeur te brengen. Zonder uitzondering. Ondubbelzinnig. 

Van 1 tot 6 augustus, ter gelegenheid van de Wereldjongerendag van vorig jaar, stonden 333 kindvormige etalagepoppen, gehuld in de kleuren van onschuld en de Curie, opgesteld buiten de Dom van Keulen. We willen onze oprechte dankbaarheid uitdrukken voor het samenwerken met ons om dit ongelofelijke project tot leven te brengen. De impact van "Shattered souls" zal ongetwijfeld ver en wijd worden gevoeld, bewustwording vergroten en verandering inspireren.

VOLLEDIG VERHAAL


VOLGENDE ARTIKEL

Betreed de wereld van Best Mannequins op onze beursstand op de EuroShop beurs, waar we met trots twee baanbrekende mannequincollecties hebben gelanceerd en onze onuitputbare toewijding aan duurzaamheid hebben laten zien.