ABERDEEN COLLECTIE

Gemaakt om bij uw stijl te passen

Met de Aberdeen-collectie schrijven we een gloednieuw, spannend hoofdstuk in de wereld van etalagepoppen. Uw klanten inspireren en hen fascineren is ons ultieme doel. Dankzij de revolutionaire verwisselbare voeten, maken we het mogelijk om elegante high-end pumps te etaleren met de verhoogde hielvoeten en trendy sneakers met de platte voeten.


Gepubliceerd : 18 maart, 2021

Een echte familiecollectie

De sierlijke dames, casual heren en schattige kinderpoppen maken de Aberdeen collectie een compleet verhaal. De gestileerde hoofden met subtiele uitdrukking en unieke witgrijze kleur passen bij veel verschillende kledingstijlen. De gevarieerde mix van familie poses verrast, dit resulteert in een weloverwogen en evenwichtige collectie.


DISCOVER

De collectie poses

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Top gamma


    VERVAARDIGD UIT FRP
   RAL9002 GRIJS WIT
   KRASBESTENDIG
   NIET-GIFTIGE VERF
   TOPKWALITEIT


EXTRA PAAR VOETEN
De look die past

Schoenen goed presenteren is essentieel geworden voor elke professionele detailhandelaar en zorgen voor een afgewerkt silhouet. Daarom zijn sommige vrouwelijke poses voorzien van een extra paar voeten om zowel hoge hakken als sneakers te kunnen aankleden.


Elegant


Casual

Ervaar de baanbrekende Aberdeen Collectie - de ultieme oplossing voor boeiende visuele displays. Met zijn verwisselbare voeten, unieke gestileerde hoofden en gevarieerde mix van familiestanden, is de Aberdeen Collectie perfect geschikt voor elke winkelruimte. Winkel nu en til de visuele merchandising van uw winkel naar een hoger niveau.

VOLGENDE ARTIKEL

Laat ons u voorstellen aan de vernieuwde Deauphine-collectie genaamd: GEHEIM. Ons creatieve team heeft sterk de nadruk gelegd op het creëren van levensechte en naadloze lichaamscontouren, en dankzij onze vruchtbare samenwerkingen met gerenommeerde lingerie merken, beschikken we over een interne expertise die ongeëvenaard is.